Over CoachingSenS

"Mijn enthousiasme zit in de motivatie en de wens van de ander. Op het moment dat iemand gemotiveerd is te leren, te groeien en te ontwikkelen, ieder om zijn eigen redenen, maakt mij dat sterker, krachtiger en scherper in mijn werk. Werken met mensen maakt ook mij een mooier mens. We hebben elkaar nodig om te groeien en te stralen."

Sanne Rietberg heeft de opleiding Kunst en Design te Leeuwarden afgerond en is daarna de opleiding Psychologie gaan doen in Utrecht en later in Nijmegen. Zij heeft zich daarnaast gespecialiseerd tot Professioneel Coach en tot Gezondheidszorgpsycholoog (BIG). Tevens heeft zij een opleiding gevolgd tot Trainingsacteur en verleent ze haar diensten als trainingsacteur in verschillende settingen.

Nadat zij jarenlang ervaring heeft opgedaan in verschillende praktijken voor psychologische hulpverlening, instellingen voor revalidatie en andere settingen, startte Sanne in 2008 met haar praktijk CoachingSenS te Enschede, praktijk voor Psychologische hulpverlening en Coaching. Ze is gevestigd binnen Intenzi: Centrum voor Complementaire zorg, waar meerdere disciplines hun zorg aanbieden.

De korte lijnen binnen dit centrum  maken het mogelijk, indien wenselijk, verschillende tools in te zetten binnen coaching of psychologisch hulpverlening,  om het traject kracht bij te zetten. Zo kan onder andere gebruik worden gemaakt van creatieve technieken,  beweging,  ademhaling en voedingsadviezen.

Voor meer informatie zie LinkedIn.